Dış Cephe Boyası

 


Antalya boya firması olarak Tarz Boya tüm dış cephe boya işlerinizde yanınızda...

Dış görünüş, evinizin çekiciliğini oluşturan ve ilk izlenimi yaratan özelliktir. Tarzınız ister klasik ister çarpıcı olsun, dış cephe boyama hizmetiyle binanıza harika bir görünüm kazandırabilirsiniz. Tabi, apartmanda oturuyorsanız, bina sakinleri ve aileniz ile görüşüp doğru renk paletini seçmeniz gerekiyor. Tarz Boya, her türlü dış cephe kaplamasında deneyime ve bilgi birikimine sahip usta ekibine sahiptir.

Boyacı ustalarımız iş başındayken, evinizin hak ettiği kaliteyi sunmak için sistematik bir yaklaşım kullanıyorlar. Profesyonel ekibimiz, dökülmüş boyayı, su hasarından hasar görmüş dış duvarları restore edip boyama konusunda oldukça yeteneklidir . Dış cepheniz o kadar iyi olsun ki, herkes ona baksın. Bu felsefeyle dış mekan uygulamalarımızda en ince detaya kadar indiğimizi belirtmek isteriz.

Renk danışmanlığından son incelemeye, boyanızın seçilmesinden ve son kontrole kadar kadar dış mekan projenizin her adımında sizinle birlikte çalışacağız. Çalışmamız ilerledikçe size danışıp gerektiğinde hızlı bir şekilde rötuşlar yapacağız. Tarz Boya ustaları siz tamam diyene dek çalışmaya devam edecek.

Dış Cephe Boyama Hizmetimiz

Profesyonelce uygulanan dış cephe boyası, binanıza yeni görünüm kattığı gibi, aynı zamanda akıllıca bir yatırımdır. Popüler dış cephe renkleri söz konusu olduğunda, sokağınızdaki yapıların renk dokusu ön plana çıkar. Sıcak tonlarından klasik soğuk mavilere, beyazdan ve açık pembeye kadar renk seçiminiz, mahalle sakinlerine dair bir açıklama yapar. Evinizin kaldırım çekiciliğini iyileştirmek ve benzersiz bir görünüm hissi vermek, dış cephe boyama hizmetleriyle mümkündür.

Dış cephe hizmetlerimiz, dış duvarların su almasından korur. Dış duvar kaplaması ve yalıtımının her hava koşulunda etkili bir şekilde işlevini yerine getirmesine yardımcı olur. Son yıllarda İstanbul’da fazla yağmur yağmaması, dış mekan boya çalışmamızı her zaman yapabileceğimiz anlamına geliyor.

İşlerin kesintiye uğramaması için hava durumuna göre hareket ettiğimizi bildirmek isteriz. İç cephe boyama sürecimizi detaylıca incelemek için lütfen farenizi aşağıya doğru kaydırın.

Dış Cephe Boyama Hizmetimiz için kullanılan görselde, İstanbul boyacı ustası tarafından dış duvarları beyaza ve pencereleri mavi renge boyanmış iki katlı bir ev var.
Dış Cephe Boyama Sürecimiz
Harika bir dış duvara sahip olmak, bir dizi önemli aşamalar gerektirir. Tarz Boya ekibi olarak boyama sürecini mükemmelleştirdik. Antalya boyacı ustalarımız, her dış cephe boyama işinin yüksek standartlarda gerçekleşmesi ve müşteri memnuniyetini sağlamak için kaliteli boyalar ve özel teknikler içeren bir dizi adımları takip eder.

Uygun Fiyat Teklifi

Sitemizde yer alan İletişim formunu doldurup bize göndererek ya da bizi arayarak bizden tahmini bir rakam alabilirsiniz. Boyanın uygulanacağı alanın metrekaresine, tadilatın boyutuna ve projenizdeki detaylara göre size yaklaşık bir maliyet sunabiliriz. En doğru fiyatı ise, uzmanımız binanızı gördükten sonra öğrenebilirsiniz.

Duvarlardaki çatlaklar, su alan yüzeylerde oluşan küfler ve dökülmeler, işçilik maliyetini etkileyen sebeplerdir. Dış kapı ve pencerelerin boyanması ve dekorasyon çalışmaları gibi ekstra ihtiyaçlar da fiyata yansıyacaktır.

Ekonomik koşulları göz önünde bulundurarak size en uygun fiyatı sağlayacağımızdan emin olun.

Antalya Boyacı Ustası Dış Cephe Boyama Süreci için kullanılan gif videosunda Tarz Boya ustası dış cephesi bakımsız ve boyasız bir apartmanı açık gri mavi renge boyuyor.

Ücretsiz Renk Danışmanlığı

Dış cephe boyama projeniz, bina sakinlerinin ortak zevkine göre özelleştirebiliriz. Aklınızda bir renk varsa, projenizi hemen hayata geçirebiliriz. Şayet, renk seçiminde profesyonel bir yardıma ihtiyaç duyarsanız, renk danışmanlığı hizmetimizi ücretsiz devreye sokarız. Binanızın ve sokağınızın dokusuna göre en doğru renkleri sizlere sunacağımızı garanti ediyoruz.

İster renginizi biliyor olun, isterse yardıma ihtiyacınız olsun, bu sizin projeniz ve bizim hedefimiz, sizin memnuniyetinizdir. Size özel bir boyama planı oluşturmak için ihtiyacınız olan tüm bilgi, destek ve uzmanlığı sağlamaya hazırız.

Dış cephe boyama hizmetimizin bir aşaması olan renk danışmanlığı için kullanılan görselde, dış duvarları renkli bir bina var.
Dış Cephe Boyama Öncesi Temizlik
Binaların dış yüzeyleri her türlü materyali toplar; toz, kir, küf… Hatta bazı durumlarda, yosun oluşumu bile görülebilir. Kirli bir yüzeyde çalışmak, can sıkıcı ve zahmetlidir. Amatörce yapılan bir iştir.

Profesyonel dış cephe boyama işi ise, temiz duvarlar gerektirir. Temiz bir yüzey elde etmek, kalıntı ve kiri çıkarmak için dış cepheyi basınçlı suyla yıkarız. Bu, en önemli adımlardan biridir. Rakiplerimizin çoğu bu adımı atlar ve verimli sonuç alınmaz. Bu durumda, boya kısa sürede soyularak dökülmeye başlayacak ve yüzeyler hava koşullarına karşı savunmasız kalacaktır.

Ustalarımız, yıkama sonrası pürüzsüz bir yüzey elde etmek için kalan soyulmuş boyaları kazırlar.

Dış cephe boyama öncesi temizlik hizmetimiz için kullanılan görselde, Antalya boyacı ustası tarafından su ile temizlenmiş bir binanın ön cephesi var.

Dolgu ve Zımparalama

Antalya boyacı ustalarımız, hasarlı dış duvarları boyayacaksalar, duvarları hazırlamak önem arz ediyor. Duvarı pürüzsüz yapmak ve boya rulosunu yüzeyin üzerinde kolayca kayabilir hale getirmek için hasarlı alanlara sıva yaparlar. Hatta, pürüzsüz veya hasarsız kısımlara da hafif bir sıva uygulayarak kusursuz sonuçlar alırlar.

Çatlaklara ve deliklere sahip dış cephelerde, bu kusurları kapatmak için dış cephe dolgusu veya macunu kullanırız.

Tarz Boya ekibi, boyama öncesi hiçbir adımı atlamadan duvarlarınızı rengine hazırlayacaktır. Şimdi, sırada astarlama işi var.

Dış cephe boyama hizmetinin bir aşaması olan zımparalama için kullanılan görselde, Antalya boyacı ustası evin dış duvarındaki çatlakları dolgu ile kapatıyor.

Dış Cephe Boyama ve Astarlama

Astar, iç veya dış cephe olsun, tüm boya işleri için ve yeni bir renge geçiş yapıyorsanız, gidiyorsanız, mutlaka kullanılması gereken bir uygulamadır. Dış cephe boyama projesinde astarlama yapılmadığı takdirde, çirkin bir yüzeyle karşılaşabilirsiniz. Özellikle, mevcut renkten başka bir renge dönüyorsanız, eski renginizi yeni rengin altında gölgelenmiş bir şekilde görebilirsiniz.

Astar boya, aynı zamanda duvara yapıştırıcı bir özellik katacak ve son kat boya uygulamasının daha verimli olmasına yardımcı olacaktır.

Ustalarımız, uyguladıkları astar iyice kuruduktan sonra son kat boyaya geçerler.

Dış cephe boyama hizmetinin bir aşaması olan astarlama için kullanılan görselde, Antalya boyacı ustası bir binanın dış duvarına beyaz astar boyası sürüyor.

Dış Cephe Boyama Uygulamamız

Tarz Boya ustaları, boyanmayacak dış pencere çerçevelerini ve dekorasyon yapılarını boyadan korumak için boyama öncesi maskelerler. Ardından seçtiğiniz boya rengini dış cepheye iki kat uygularlar. Boya kuruyup sertleştikten sonra, bazı alanlarda kabarcıklar oluşabilir. Bunun için duvarları kontrol eder ve son rötuşları yaparlar. Sonuç, harika!

Ustalarımız, dış cephe boyama işini yaparken evinizde oturmaya devam edebilirsiniz. Çünkü çalışma alanımızı temiz tutuyor ve her şeyi istediğiniz gibi yerli yerine koyuyoruz. Ayrıca, yepyeni olan binanızdan uzun süre faydalanmanız için bina yöneticisine dış cephelerin bakımı ve korunması hakkında da önemli bilgiler vereceğiz.

En iyi performans almak için mülkünüzü her 7 ila 10 yılda bir yeniden boyamanızı öneriyoruz.

Dış cephe boyama uygulaması için kullanılan görselde, Antalya boyacı ustası bir binanın dış duvarlarını krem rengine boyuyor.
Dış Cephe Boyama Neden Önemli?
Binanızın dış boyası zamanla pul pul dökülmeye ve soyulmaya başlar. Bu olduğunda gerekli tedbirleri almazsanız, binanızın sıva, tuğla gibi yapı malzemeleri dış etkenlere maruz kalır ve çürümesini hızlandırır.

Evinizin dış görünüşünü güzelleştirmek için yeni bir kat boya gibisi yok! Binanızı yeni bir renk ile boyamak, paranızın karşılığını hızlı bir şekilde daha fazla almanızı sağlayacaktır. İşte, dış cephe boyama yaptırmak için nedenleriniz:

Apartmanınızın yeni ve taze görünmesini sağlar.
Binanıza ve oturduğunuz daireye değer katar.
Binanızı güneş ışınlarına, rüzgara, yağmura ve dondurucu havaya karşı dirençli yapar.
Sevdiğiniz renkleri binanızda görmek, sizi daha iyi ve konforlu hissettirir.
Dış cephe boyama neden önemli konusu için kullanılan görselde, Antalya boyacı ustası tarafından dış cephesi lacivert ve beyaz renklere boyanmış modern ve temiz bir ev var.

Ne Zaman Dış Cephe Boyama Yaptırmalıyım?

Evinizi artık eviniz gibi hissetmemeye başladığınızda, yeni bir kat boyaya ihtiyacınız var demektir. Ancak çoğu zaman insanlar, binalarını boyatmak için uzun süre beklerler. Tıpkı, resimde olduğu gibi. Bu da binaya zarar verebilir.

Evinizin dış yapı malzemeleri, kaç yılda bir dış cephe boyama yaptırmanız gerektiğini belirleyen nedenlerden biridir. Örneğin, ahşap kaplama güneşe ve neme karşı en duyarlı kaplamadır. 3 ila 6 yılda bir boyanması uzmanlarımızca önerilir. Çimentodan oluşan bir yapı ise, hava koşullarına karşı oldukça dayanıklıdır. 10-13 senede bir boyatılabilir. Tuğladan yapılmış bir binanız varsa, tuğla yüzeyle 15-17 yılda bir dış cephesini boyamak gerekir.

Dış yüzeylerin boyanmasına dair bir başka işaret de boyaların pul pul dökülmesi, yontulması ve renginin solmaya başlamasıdır. Son olarak, binanız eskiyse ve dış görünümünden artık hoşnut değilseniz, yeni bir renk ve dekorasyon ile dış cephede yenilenmeye gitmelisiniz.

Ne Zaman Dış Cephe Boyama Yaptırmalıyım konu başlığı için kullanılan görselde, dış duvarları boyanmamış bakımsız bir apartman var.
Dış Cephe Boyamada Popüler Renkler
Aralarında seçim yapabileceğiniz çok sayıda dış cephe renkler mevcut. Aralarından en güzeli, binanızın önüne geldiğinde size güzel duygular hissettirecek tonlardır. Ayrıca, bazı sebeplerden ötürü sevdiğiniz renkler arasında da tercih yapmanız gerekebilir.

Binanızın çevresi renk seçiminizi doğrudan etkileyecektir. Eviniz gölgede duruyorsa, açık renkler düşünebilirsiniz. Yeşil alana sahip bir sitede oturuyorsanız, koyu tonlara gidilebilir. Evin dış mimarisi de dış cephe boyası seçmede önemli rol oynar. Dış mekanın çekici yerlerini vurgulamak için zıt tonlarda renkler kullanılabilir.

Günümüzde en çok beğenilen dış cephe boyama renkleri; beyaz, açık mavi, açık gri, fildişi, aqua, siyah, buğday rengi, yosun yeşili, zeytin yeşili, bej, krem rengi, sarı tonlar, okyanus mavisi ve kahverengi tonları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pages