En Tutulan Trend İç Cephe Duvar Renkleri

 

trend iç cephe duvar renkleri

Evimi hangi renge boyamalıyım, salon ne renk olmalı gibi sorularınıza yanıt arıyor ve en güzel iç cephe renkleri, moda duvar renkleri, en tutulan iç cephe renkleri hakkında sizleri bilgilendirmeye çalışıyoruz. Dolayısı ile evimi hangi renge boyamalıyım, salon hangi renk olmalı veya hangi oda da hangi duvar rengi gibi sorularınız var ise aradığınız cevapları burada bulabilir, ev dekorasyonunuza yüzde yüz katkısı olan yeni duvar renkleriniz hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.


Özellikle salonlarda son bir kaç yıldır Kumsal, Kese Kağıdı ve Kum Beji gibi renkler tercih ediliyor. Bu renkler o kadar şık ve kullanışlılar ki önümüzdeki sezonda yine tahtlarında oturacaklar gibi görünüyor. Ayrıca country akımlar sayesinde yeniden trend haline gelen duvar renklerinden biride beyaz oldu. Beyazın yanında koyu tonlu renk kombinasyonlarının da markaların yeni sezon iç cephe boya kartelalarında yer aldıkları gözleniyor.


Duvar boya modası modernizm adına yavaş yavaş koyu renklere yönelirken, kahverengi ve tonları ile biraz daha cesaret gerektiren kırmızı ve hatta siyaha yakın lacivert gibi renklerin modern mekanlarda kullanıldığı örneklere rastlıyoruz arkadaşlar. Tabi bu renkleri sırf modernizm adına yada modern mekanlar yaratmak adına kullanmak bir yürek istiyor, hele de eviniz güneş ışığı yönünden fakir sayılabilecek bir konumda ise zira bu tür koyu duvar renkleri mekanlarda şık bir gürünüm sunsalar da bu tip alanlar için çok büyük risk teşkil ediyorlar. Eğer bu tarz bir mekana sahipseniz, yani eviniz doğal gün ışığını az alıyor veya hiç almıyorsa bu tip koyu duvar renklerine girmemenizi, bunun yerine krem, istiridye veya şampanya gibi açık tonlu duvar renklerini kullanmanızı öneririz.


Ancak sonuçta başlıkta da belirttiğimiz trend iç cephe duvar renklerinden bahsediyoruz. Bu renklere son dönemlerde sıklıkla kullanılan, ancak yukarı da bahsettiğimiz gibi dar ve ışık yönünden zengin sayılmayacak mekanlarda kullanılmasını tasvip etmediğimiz koyu tonlarda dahil, beyaz ve kremin değişik tonları da. Dolayısı ile hemen alt tarafta yer alan foto galerimizde bahsi geçen bu şık renklerin uygulama örneklerini inceleyebilir, evinizin yeni duvar rengi hakkında fikir sahibi olabilirsiniz…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pages